ajaxLoader

Herresko, Oxford Sko Herre

Oxford-Sko Til Mænd

Hvis Du Kun Skal Købe Ét Par Dress-Sko, Så Skaf Oxford-Sko. Slanke Og Alsidige Oxford-Sko Til Mænd Får Mest Muligt Ud Af Alt Fra Skræddersyede Jakkesæt Til Sweatere Og Slim Fit-Jeans.

Men Før Du Handler, Så Læs Vores Oversigt. Den Er Spækket Med Info Og Stylingtips, Der Hjælper Dig Med At Se Bedst Ud.

Hvad Er Oxford-Sko?

Oxford-Sko Er Lavhælede Sko Med Et Lukket Snøresystem Syet Under Vampen (Aka Skoens Overdel). På Grund Af Deres Raffinerede Silhuet Er Oxford-Kjolesko Til Mænd Ofte Forbundet Med Jakkesæt Og Smoking.

I Virkeligheden Varierer De Mere Bredt, Fra Formelle Sorte Oxford-Sko Med Ensfarvet Tå Til Rødbrune Vingespidser, Der Er Perfekte Til At Parre Med Afslappede Sportsfrakker Og Trøjer.

Sådan Vælger Du De Rigtige Oxfords

Oxford-Skoene, Som Mænd Bærer Til Et Sortslips-Bryllup, Bør Være Anderledes End Oxfords, Der Bæres På Kontoret Med Deres Kjole Skjorte Og Bukser.

Tuxedos Parres Med Oxford-Dresssko I Laklæder. Ensfarvede Stilarter Komplementerer Et Formelt Jakkesæt.

Oxford Med Cap-Toe I En Mørk Nuance Er Bedst Til Kontorer, Der Kræver En Blazer. Forøg Looket Til Et Vigtigt Møde Ved At Udstyre Med Et Elegant Ur Eller Et Silkeslips.

På En Kreativ Arbejdsplads Kan Du Prøve At Bære Trøjer Og Skinny Jeans Med Mænds Afslappede Oxford-Sko, Der Har Iøjnefaldende Perforerede Detaljer Som F.Eks. Brogues Eller Vingespidser.

Hvilken Farve Er Bedst?

Der Er Normalt Ikke Behov For, At Oxford-Sko Passer Nøjagtigt Til Dit Jakkesæt;Tag Stikord Fra Dit Andet Tilbehør Som Et Bælte Eller Seler.

Generelt Fungerer Solbrune Og Brune Oxfords Med En Bred Vifte Af Farver, Herunder Marineblå, Grøn, Taupe Og Grå. Men Hvis Du Har Sort Tøj På, Skal Du Holde Dig Til Sorte Oxford-Sko.

Køb Oxford-Sko Til Mænd, Som Fås Hos skobeklaedning.com.