ajaxLoader

Dametøj, Dunjakker til kvinder

Tips Til Køb Af Dunjakker Til Kvinder

Når Vejret Tager En Drejning Til Køleren, Er Det Tid Til At Øge Dit Isoleringsspil. En Dunfrakke Er Den Perfekte Ledsager Til Kølige Forhold. Men Hvordan Vælger Du? Der Er Et Par Ting, Du Skal Huske På, Når Du Vælger En Dunjakke Til Kvinder.

Dun Er Naturens Bedste Isolator. Ande- Og Gæsfjere Giver Enestående Varme Uden Vægt Eller Fylde. Dun Er Ultralet, Ultravarm Og Ultrapakkebar. For At Starte Din Søgen Efter Den Bedste Frakke Til Dig, Se På Fyldekraften I Hver Letvægtsdunjakke. Spændende Fra 450 Til 900. Fyldstyrke Er Volumen I Kubikinches, Som En Ounce Dun Fylder. Jo Højere Kvalitet Dun Har, Jo Højere Volumen Giver Den.

Du Undrer Dig Måske Over, Hvorfor Der Ikke Er Temperaturvurderinger På Pakkebare Dunjakker, Som Der Er I Dunsoveposer. En Jakke, Der Viser Sig At Være Varm Ved En Given Temperatur Under Tørre, Vindstille Forhold, Vil Ikke Holde Dig Varm Ved Samme Temperatur I Piskende Vind Eller Fugtigt Vejr. Da Du Ikke Kan Tage Højde For Variabler Som Vind, Regn, Luftfugtighed, Anstrengelsesniveauer Og Personligt Stofskifte, Udelader Producenterne Temperaturvurderinger.

Hvis Du Overvejer At Tage Ind I Fugtigt Vejr, Så Kig På Vandafvisende Dun. . En Polymerbehandling Hjælper Denne Dun Med At Klare Vådere Forhold Og Er Lige Så Let Som Typisk Dun. Du Vil Måske Også Kigge Efter Et "Body-Mapped" Design. I Jakker Med Dette Design Er Der Varieret Isolerings- Og Skalmateriale, Alt Efter Hvor Det Sidder På Kroppen. Med Funktioner Som Stræksidepaneler, Mindre Omfangsrig Isolering På Siderne Og Vindtætte Frontpaneler Kan Du Få En Jakke, Der Passer Præcis Til Dine Behov.

Tag Endelig Over Funktionerne I Hver Jakke, Du Er Interesseret I. Du Kan Spare Vægt Med En Hætteløs Jakke, Men Måske Vil Du Have En Hjelmkompatibel Hætte, Hvis Du Er Klatrer. Kig På Justeringsfunktionerne. Du Kan Få En Skræddersyet Pasform, Hvis Du Bruger Hættejusteringer, Træksnore Forneden, To-Vejs Lynlåse Foran Eller Rib-Og-Stik-Faner Ved Manchetterne. Sørg Også For, At Du Har De Rigtige Lommer Til Dine Behov. Vælg Lommer, Der Er Kompatible Med Hoftebælte, Hvis Du Skal Have Din Jakke På Med En Pakke, Musiklommer For Kompatibilitet Med Hovedtelefoner Eller Sikkerhedslommer For Sikrere Rejser.