ajaxLoader

Dametøj, Lange frakker til kvinder

Dames Lange Jakker

Når Årets Koldeste Måneder Igen Ruller Rundt, Vil Du Glæde Dig Over Vores Kollektion Af Damefrakker Og Jakker. Forvent Omslagsstile I Uld Og Kashmir, Arkitektoniske Designs, Der Får Dig Til At Skille Dig Ud, Og Polstrede Gentagelser Til Udendørseventyr.

Vores Lange Trenchcoats Er Ideelle Til Regnfulde Dage. Brug Dem Sammen Med Din Arbejdstøj Eller Over Jeans Og En Sweatshirt På Fridage. Bæltebånd Giver Dig Mulighed For At Skabe En Indsnævret Talje Og Skabe En Slank Silhuet, Mens Du Forbliver Hyggelig. Farverne Kan Ændre Sig Sæsonmæssigt, Men Du Vil Normalt Finde Nuancer Af Klassisk Camel Og Sort Sammen Med Mere Eventyrlige Toner Som Pastel Pink Eller Lilla. Udover Blokfarver Har Vi Et Udvalg Af Mønstre Og Print At Vælge Imellem.

Pas På Lange Damejakker I Stoffer Af Uld, Læder Og Vokset Bomuld. De Ekstra Kølige Dage Vil Kræve En Lun Bamsefrakke Eller Shearling-Trimmet Maxi At Pakke Sig Ind I – Sæt Den Sammen Med Lange Støvler Og Tights For Ekstra Varme. Hemlines Er Buede, Lige Eller Asymmetriske, Og Uanset Stilen Er Tonale Sømme, Kontrasterende Knapper Og Statement-Kraver Almindelige Designelementer I Kollektionen.