ajaxLoader

Mode Accessories, Handsker

Handsker - Den Bedste Beskyttelse Til Dine Hænder!

Hansker

Vanter Og Handsker Har Både Fordele Og Ulemper. Vanter Giver Generelt Bedre Varme, Fordi Dine Fingre Kan Varme Hinanden Op. Handskerne Giver Dog Væsentligt Mere Bevægelsesfrihed, Hvilket Især Er Fordelagtigt Til Sportsgrene, Der Kræver, At Du Har Et Præcist Greb. Der Er Endda Handsker Med Halvfinger Eller Helt Fingerløse På Markedet, Som Tilbyder En God Balance Mellem Beskyttelse Og Varme Ved Dine Håndflader, Og De Vil Ikke Mindske Følelserne I Dine Fingre.

Karakteristika Ved Høj Kvalitet Handsker

Uanset Hvilken Type Handsker Du Vælger, Skal De Kunne Holde Dine Hænder Varme. For At Sikre Optimal Termisk Effekt, Bør Handsker Af Høj Kvalitet Have Nogle Vigtige Egenskaber.

Handsker

Hvilke Handsker Skal Du Få?

Udvalget Af Høje -Kvalitetshandsker Er Lige Så Bredt Som Udvalget Af Udendørs Sportsgrene. Men Hvis Du Ved Præcis, Hvad Du Skal Bruge Dem Til, Så Finder Du Hurtigt Det Rigtige Par.

Skihandsker & Snowboardhandsker

Hansker Til Ski- Og Snowboarding Er Behageligt Varme Og Giver God Beskyttelse Mod Fugt, Vind Og Slid.

Vinterhandsker

Varme Handsker Til Vinteren Er Gode Til Ekspeditioner Og Hverdagens Vinterliv. Begge Varme Dunhandsker Er Særligt Gode Til At Isolere.

Langrendshandsker

Foruden Varme Og Åndbarhed Giver Langrendshandsker Et Fremragende Greb. Fleecehandsker Eller Merinohandsker Med Forstærkede Håndflader Er Også Populære På Stierne.

Cykelhandsker Til Mountainbikere Og Landevejscyklister

Cykelhandsker Er Ikke Primært Beregnet Til At Beskytte Dine Hænder Mod Kolde, Men De Giver Snarere Et Sikkert Greb Om Styret, Og Beskyttelse Mod Skader. Dette Gælder Især For Mtb- Og Downhillhandsker. Hvad Angår Landevejscykelhandsker, Lægger De Mere Vægt På Fremragende Ventilation.

Klatrehandsker Og Via Ferrata Handsker

Fingerløse Handsker Til Klatrere Beskytter Dine Håndflader, Mens De Sikrer, At Dine Fingerspidser Har Ubegrænset Bevægelsesfrihed . Med Hensyn Til Via Ferrata-Handsker Er De Bygget Til At Give Et Sikkert Greb Om Stålkabel- Og Jernstigerne.

Sportshandsker Og Fritidshandsker

Varme Fleecehandsker, Vindtætte Softshellhandsker Og Vandtætte Handsker Kan Bruges Til Mange Udendørs Aktiviteter. Disse Vil Pålideligt Beskytte Dig Mod Regn, Blæst Og Kulde.

Hansker Til Kvinder, Mænd Og Børn

Når Du Vælger Handsker, Er Det Vigtigt At Se På Kønnet Og Størrelsen På Hænderne. Handsker Til Mænd Er Normalt Lavet Til Større Og Bredere Hænder, Mens Handsker Til Kvinder Er Smallere Og Bedst Egnede Til Mindre Hænder.